artikel

Eva-Britt Svensson på besök i Kalmar

Välkomna till offentligt möte i Norrliden och lär Dig mer om hur vi kan påverka Europa utifrån ett EU-kritiskt perspektiv.

Välkomna till offentligt möte i Norrliden onsdagen den 8 april kl 18 i studieförbundet Bildas lokal på Två Bröders väg 27 ("tvättstugan"). Vi träffar Eva-Britt Svensson från Kronoberg, vårt förstanamn på listan till EU-parlamentet. Hon är känd som en stridbar EU-parlamentariker som i alla lägen kämpar för rättvisa. Förutom sitt uppdrag i EU-parlamentet är hon ledamot av Vänsterpartiets partistyrelse. Hennes främsta intressen, och det som hon tycker att Vänsterpartiet ska driva också i EU, är feminism, arbetsmarknadspolitik (alla har rätt till jobb), välfärd och miljö. Hon tycker också att vi måste arbeta mer för ett öppet EU där fler kan vara med och påverka.

Kom och var med och lär dig mer om EU inför valet den 7 juni! Välkommen!

Dela den här sidan:

Kopiera länk