artikel

Sommarhälsning

Sommaren står för dörren, om den inte redan har gjort sitt intåg. Kalmar badar i solljus och friska fläktar kommer in från Kalmarsund. Vi i Vänsterpartiet Kalmar önskar alla en trevlig midsommarhelg och en skön sommar. Vi ligger inte på latsidan och kan inte lämna politiken helt under sommaren, men vi gör lite andra saker än sitter i sammanträdesrummen. Kanske stöter vi ihop i andra sammanhang?

Sommaren står för dörren, om den inte redan har gjort sitt intåg. Kalmar badar i solljus och friska fläktar kommer in från Kalmarsund. Vi i Vänsterpartiet Kalmar önskar alla en trevlig midsommarhelg och en skön sommar. Vi ligger inte på latsidan och kan inte lämna politiken helt under sommaren, men vi gör lite andra saker än sitter i sammanträdesrummen. Kanske stöter vi ihop i andra sammanhang?

Sverige behöver en ny regering, lika säkert som att sommaren behöver både sol, värme, vatten och frisk luft. Kampen går alltså vidare för ett rättvisare och rödare Sverige. Kom och var med så fixar vi det tillsammans!

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk